Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ ΣΤΙΣ ΗΠΑ!!!










H "MILOSLIFE" με ένα σε όλα του ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ αλλά και... ΧΡΗΣΙΜΟ άρθρο (http://miloslife.gr/index.php/Articles/Entry/me_mileiko_mpetoniti_megalo_fragma_stis_ipa), παρμένο, όπως λέει, από την εφημεριδα "Κέρδος", μας πληροφορεί για το "άρωμα Μήλου" που θα έχουν τα έργα που προγραμματίζονται στο φράγμα "Hoover dam" των ΗΠΑ. Το "άρωμά" μας θα οφείλεται φυσικά στον... μπετονίτη "μας" που θα χρησιμοποιηθεί εκεί. Πρέπει να πούμε βέβαια ότι

  • Δεν μπορέσαμε να βρούμε που βρίσκεται το φράγμα "Χέρμπερτ Χούβερ που περιβάλλει τη λίμνη Οκιτσόμπι στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών, εκ των σημαντικότερων αυτή τη στιγμή projects πολιτικού μηχανικού στη Βόρειο Αμερική".
  • ΑΝΤΙΘΕΤΑ, το φράγμα που γνωρίζουμε εμείς με αυτό το όνομα και έχει χαρακτηριστεί θαύμα της μηχανικής, βρίσκεται στην λίμνη "Mead" στα σύνορα Αριζόνα-Νεβάδα, στον ποταμό Κολοράντο. Η ιστορία του "θαύματος" είναι βέβαια ταυτισμένη με την ιστορία των θυσιών και της εξαθλίωσης της εργατικής τάξης των μεταναστών και των μαύρων. Πάνω από 100 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά την κατασκευή (1931-1935) σε σύνολο περίπου 20.000 ανέργων που μεταφέρθηκαν εκεί από όλη την Αμερική, την εποχή της μεγάλης κρίσης του 1929.
  • Η γεωγραφική τοποθέτηση της επένδυσης από το δημοσίευμα δημιουργεί πλήρη σύγχιση αλλά αυτό μάλλον είναι μικρής σημασίας...
  • Παρεμπιπτόντως, συμπληρωματικές πληροφορίες για τη "Μεγάλη Κυρία" της Μήλου δεν μας αφήνουν αδιάφορους, και κυρίως για την απο τον Δεκέμβριο του 2005 κουμπαριά της με την περιώνυμη Halliburton (http://www.google.com/search?client=safari&rls=en&q=CEBO+and+S%26B+industrial+minerals&ie=UTF-8&oe=UTF-8) που οι πολλοί γνώρισαν προσφάτως απο το ντοκυμαντέρ του Στέλιου Κούλογλου "Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου" δείτε το!: http://www.youtube.com/watch?v=tfIMaMZ8OW8
"...με τους Κωνσταντίνο Βελέντζα, Ναταλία Λιονάκη






Υπόθεση: Βασισμένο σε σπάνιο προπαγανδιστικό υλικό, με δραματοποιημένες στυλ φιλμ- νουάρ σκηνές, κι αποκλειστικές εξομολογήσεις του best seller συγγραφέα Τζον Πέρκινς, αυτό το συναρπαστικό ντοκιμαντέρ, ρίχνει φως στους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν αυτοί που κυβερνούν σήμερα τον κόσμο μας, στις ρίζες της ισλαμικής τρομοκρατίας, και τους λόγους που ένα τόσο μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στα όρια της ανέχειας." (www.myfilm.gr).


Για την Hallibarton, εκτός από όλα τα ωραία που ακούγονται στο ντοκυμαντέρ, μπορεί κανείς να βρει στο διαδίκτυο πληθώρα πληροφοριών. Εμάς μας άρεσε ιδιαιτέρως το απόσπασμα από το 
http://touaregtispolis.blogspot.com/2011/06/halliburton-dick-cheney-bush.html
ίσως γιατί μας θύμησε κάτι κουβέντες του κυρίου Οδυσσέα Κ. πριν χρόνια μπροστά στα μικρόφωνα περί χρηματοδότησης υποψήφιων βουλευτών. Για τις κουβέντες του αυτές επρόκειτο να δώσει εξηγήσεις στον εισαγγελέα. εγώ τουλάχιστον, δεν έμαθα ούτε καν αν πήγε.
Επίσης, μου θύμισε την υπόδειξη που έκανα στο Δήμαρχο στις αρχές του χρόνου, να μην εμπιστευτεί την ΕΓΝΑΤΙΑ για τα έργα της Μήλου. Διαβάστε το στη σχετική ανάρτηση εδώ: http://milos-topikiagenda21.blogspot.com/2011/03/blog-post_24.html
Φυσικά ο Δήμαρχος με αγνόησε απολύτως και η υπόδειξη του υπουργείου για την "ΕΓΝΑΤΙΑ" υιοθετήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο νομίζω παμψηφεί.
Απολαύστε το απόσπασμα ως έχει...
"...Όμως το ΠΙΟ ενδιαφέρον είναι ότι η κρατική ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ μεταβίβασε τη διαχείριση ΟΛΩΝ των σχετικών έργων στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ εταιρεία των γερακιών-δολοφόνων των ΗΠΑ , την εταιρία ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ που λέγεται HALLIBURTON (βλέπε Dick Cheney, George Bush, πόλεμος στη Γιουγκοσλαβία, στο ΙΡΑΚ, βάση Bondsteel στα Σκόπια, τρόφιμα Kellogg και μία σειρά σκοτεινών δράσεων με πολύ αίμα , πετρέλαιο και διαπλοκή μέχρι αηδίας ! )
Σημειώνουμε ότι η HALLIBURTON ,που άλλαξε όνομα σε KBR παρά το ότι
πρόκειται για εταιρία ΜΑΜΟΥΘ από πλευράς χρηματο-οικονομικών με έσοδα
18 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ είναι αξιοσημείωτο ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε η εμπλοκή της στη χώρα μας. 
Τα μικρά γραμματάκια σε μία φράση όπου αναφέρεται η Halliburton στη σελίδα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ δείχνει την ανάγκη για την απόκρυψη της.
Κι όμως , παρόλο που η ενημέρωση είναι το βίτσιο μας, τα μάτια και τα
αυτιά μας ανοιχτά όλη μέρα, κάθε μέρα, ... 
ποτέ μα ποτέ δεν αναφέρθηκε δημοσίως η ΕΜΠΛΟΚΗ του ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΥ κι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ κολοσσού HALLIBURTON στα έργα του Λαλιώτη..."

Τέλος, αν αληθεύουν στο ελάχιστο τόσο αυτά:
http://milos-topikiagenda21.blogspot.com/2011/04/blog-post_15.html
όσο κι ετούτα...
http://www.scribd.com/full/40471083?access_key=key-2m7rqd8mvskh8iskoq3e
δεν πρέπει να μας εκπλήσει τίποτα. Αλλά...


ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΜΙΚΡΕΣ ΧΑΡΕΣ!!!
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!

Η ανάρτηση τούτη αφιερώνεται στον
ΑΝΩΝΥΜΟ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ
της ανάρτησής μου για τον εορτασμό της ευρωπαϊκής ημέρας των ορυκτών στη Μήλο
(http://milos-topikiagenda21.blogspot.com/2011/06/blog-post_06.html)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κώστα, τώρα όλοι καταλαβαίνουν, γιατί ο τριαντάρης(εβδομήντα φεύγα, ίσως?) είναι ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ. Αυτοί δεν θέλουν Κώστα, εικοσασέλιδες αναρτήσεις. ΚΛΑΣΙΜΟ θέλουν(επί το ευγενέστερον:ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ).

Ανώνυμος είπε...

Που είσαι ρε τριαντάρη,τόσες μέρες? Ούτε μία επίδειξη στειχειώδους θάρρους? Ονοματάκι, δεν έχεις? Αντε περιμένουμε όλοι, με αγωνία. Και όπως είπαμε. ΕΣΥ, έγραψες πρώτος, τους ύμνους γιά τη Βαρυτίνη. Βάζεις ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ και ΙΔΙΟΤΗΤΑ και νάμαστε και εμείς.Αλλά ίσως όταν άλλαζες λάστιχο στη MERCEDES, να χτύπησες το δαχτυλάκι σου. Υπαγόρευσε το, σε κάποιον άλλο. Δεν είναι θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Νίκος, 30 ετών , οικονομολόγος (στα χαρτιά τουλάχιστον), σερβιτόρος για την ώρα, α και οδηγός μοτοποδηλάτου.STOP Τους ύμνους που τους είδατε ;STOP Χαίρομαι για το επίπεδο που κρατάω σε αντίθεση με εσάς που το χάσατε... STOP

Ανώνυμος είπε...

Απο φωνή, μουνί... Μα από μουνί, φωνάρα!

ΤΑ21ΜΗΛΟΥ είπε...

Ηρεμααααα!!!.............

Ανώνυμος είπε...

Με λένε Αφροξυλάνθη, είμαι 16 χρονών, αγαπάω πολύ το νησί και δεν έχω κάνει ποτέ sex, με οικονομολόγο που να τον λένε Νίκο. ΕΙΣΑΙ????

Ανώνυμος είπε...

Ως φαίνεται ο διάλογος δεν χωράει ούτε και εδώ. Κρίμα, πραγματικά κρίμα. Είπα να εκφράσω την άποψη μου για μια εκδήλωση και έγινα ο αποδιοπομπαίος ταύρος μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφορετική. Οκ όλα καλά, ήρεμα και ευγενικά, έτσι ξέρω... Νίκος.

Ανώνυμος είπε...

...τράγος ήθελα να πω... ζητάω συγνώμη για το λάθος

ΤΑ21ΜΗΛΟΥ είπε...

Από το αρχικό σου σχόλιο, αλλά και με τη δεύτερη παρέμβασή σου, φάνηκε ότι στόχος σου ήταν να με λασπώσεις, εμένα και το μπλογκ. Αιχμή του δόρατός σου, να παραδεχτώ το “λάθος μου” με σαφή υπαινιγμό για “τα παντελόνια που φοράω”.
Φαίνεται ότι τα αυτιά που στοχεύεις είναι ευαίσθητα σ’ αυτόν τον “πολιτισμό”.

Αλλά το “κλου” όλων, εκεί που δεν μπόρεσες να συγκρατηθείς, ήταν η αναφορά σου στη “μεταπολίτευσή μας”!
Προφανώς, η δημοκρατία που έφερε η μεταπολίτευση και που η γενιά σου αγωνίζεται αυτές τις μέρες να διευρύνει και να βαθύνει, δεν σε αφορά!
Όσο για το ζητούμενο της ανάρτησης, και παρ' όλες τις προσπάθειές μου, ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ!
Όχι λοιπόν, ούτε διάλογο προσπάθησες ούτε ουσιαστικά ευγενικός ήσουν.
Ο καθείς και τα όπλα του, αγαπητέ...