Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ Ο... ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ!!!

Ενώ μέχρι τώρα το κίνημα των αγανακτισμένων μόλις και μετά βίας απολάμβανε λίγες αράδες λάσπης στις εσωτερικές των εσωτερικών σελίδων του "Ριζοσπάστη", σήμερα, δεύτερη μέρα πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των αγανακτισμένων, το ΚΚΕ επιλέγει να ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, μοστράροντας την αρχή του σχετικού άρθρου στην πρώτη σελίδα και κάτω από τον τίτλο του.
Η εφημερίδα δεν "ανέβηκε" ακόμα στο διαδίκτυο για να διαβάσουμε όλο το άρθρο αλλά και η πρώτη παράγραφος αρκεί να κάνει φανερή την προσπάθεια αποτροπής του κόσμου απο τη συμμετοχή σήμερα στο πανευρωπαϊκό ραντεβού αντίστασης: Με λάσπη, αλαζονεία, ψεύδη, μόνο και μόνο επειδή το "Σύνταγμα" δε βρίσκεται υπο την καθοδήγηση του "πατριαρχείου" του ΚΚΕ! Δεν το χωράει το μυαλό που μπορούν να φτάσουν για να μας εγκλωβίσουν.  
ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ! 
Διαβάστε:
"Προχτές, σε μπλογκς, (είναι πλέον γνωστό ότι οι αγανακτισμένοι δεν αναγνωρίζουν καμιά πηγή πληροφόρησης εκτός από την ιστοσελίδα τους. Διαβάστε: http://real-democracy.gr/el/δήλωση-σχετικά-με-τα-μέσα-μαζικής-ενημέρωσης) απ' αυτά που καθοδηγούν το κίνημα των «αγανακτισμένων», αναρτήθηκε ανακοίνωση των «αγανακτισμένων» στην πλατεία Συντάγματος να φύγουν οι αριστερές δυνάμεις από τις πλατείες (Διώχνουν με τις κλωτσιές -αχ τι χαρα!- όχι τους αριστερούς φυσικά αλλά τους κομματικούς και "διατεταγμένους"!). Ετσι, λοιπόν, οι «ανώνυμοι» καθοδηγητές του «κινήματος της πλατείας», οι «ακομμάτιστοι», οι «αυθόρμητοι», οι «απολιτικοποίητοι» εμφανίζονται ως πολιτικοποιημένοι δηλώνοντας «αντιαριστεροί» (βρε ΟΥΣΤ! ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!). Ισως γι' αυτό κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Ως τώρα πρόβαλλαν ως αντίπαλό τους την πολιτική που φέρνει φτώχεια και ανεργία, με σύνθημα να φύγουν το μνημόνιο και οι πολιτικοί που το εφαρμόζουν. Αυτό, μαζί με το γεγονός ότι οργανώνουν κινητοποιήσεις, εκφράζει μία πολιτική..."
Η πραγματικότητα του Συντάγματος είναι αδύνατο να "διαβαστεί" ατυτή τη στιγμή αφού πρόκειται για μια κοινωνική κινητοποίηση, αυτά είναι γνωστά και κοινότοπα.
Όσο κοινότοπο βέβαια είναι και να λέμε ότι το ΚΚΕ, όπως κάθε εξουσιαστική και αυταρχική οργάνωση είναι ικανοί για τα πάντα, όταν οι καταστάσεις ξεφεύγουν από τα σιδερένια χέρια τους...
Αλλά η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΔΩΣΗ δεν κάνουν κακό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: