Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΕΜΠΡΟΣ, ΜΑΡΣΣΣΣΣΣ! ! !



1. Θέμα: Πρόσκληση Ενδιαφέροντος
Ενόψει του προγραμματισμού των εκδηλώσεων του 19ου Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Μήλου, το οποίο θα διαρκέσει από τον Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο του 2012, σας παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εγγράφως για την πρόθεση σας να συμμετέχετε στο Φεστιβάλ το αργότερο έως τις 20/01/2012.
Σε περίπτωση συμμετοχής σας, θα θέλαμε να μας καταθέσετε τις προτάσεις σας, οι οποίες θα συνοδεύονται από αναλυτικό κοστολόγιο έως τις 30/01/2012.
Οι συμμετοχές καθώς και οι προτάσεις σας θα κατατίθενται στο γραφείο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης στο Δήμο Μήλου. Σύμφωνα με το Info-Milos: H ανακοίνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης αν και έχει ημερομηνία 11/1/2012 κοινοποιήθηκε μόλις σήμερα (19/1/2012).

2. Ανακοινώνεται ότι την 10/02/2012, ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ώρα 12.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί από αρμόδια επιτροπή στα γραφεία του Δήμου Μήλου, φανερός, προφορικός, πλειοδοτικός διαγωνισμός για την εκμίσθωση ακινήτου (ξενώνας Αδάμαντα).


Πάνω που λέγαμε για τον εκφασισμό της δημόσιας ζωής, τις προάλλες, τα πιο πανω παραδείγματα είναι πολύ χαρακτηριστικά.

Δεν ξέρω αν χρειάζονται επεξηγήσεις, τουλάχιστον όσον αφορά το πρώτο. Το λόγο έχουν κανονικά οι πολιτιστικοί σύλλογοι οι νέοι και οι άνθρωποι για τους οποίους η ζωή πάει λίγο πιο πέρα από τα... "αναλυτικά κοστολόγια": Στην ανάγκη τοπικής πολιτιστικής πολιτικής (όποιος θελήσει να με... γιαουρτώσει, θα πράξει άριστα!)

Για το δεύτερο, δεν ξέρω αν είναι προφανές ότι ένα δημοτικό κτήριο δεν μπορεί "απλώς να νοικιάζεται" και το μόνο που ενδιαφέρει να είναι το νοίκι. Και η διακήρυξη να συνοδεύεται από το αμίμητο "Έχω πλήρη γνώση του υπό μίσθωση κτιρίου, με τα παραρτήματά του και την εν γένει πραγματική του κατάσταση, το οποίο επιθεώρησα ο ίδιος και δηλώνω ότι είναι κατάλληλο για τη χρήση που προορίζεται".
Εκτός από τον προσδιορισμό χρήσεων συμβατών με το χώρο, το κτήριο, το χωριό το ίδιο (!) αλλά και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης που θα γίνονταν αποδεκτές, θα έπρεπε να αναφέρονται ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Αλλά σταματάω εδώ, δε θέλω κι άλλο γιαούρτωμα...
(Το παραπάνω σχόλιο γράφτηκε με την επιφύλαξη ότι η πραγματικότητα είναι έτσι όπως τη διαβάζω στα ηλεκτρονικά μας ειδεισεογραφικά μέσα.)


Δεν υπάρχουν σχόλια: