Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

...ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥ Ο "ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ"!!!

Με αφορμή την επαναφορά σε ισχύ του μεγαλύτερου μέρους της ΚΥΑ για τη Δυτική Μήλο μέσω του νέου νόμου για τη δόμηση, (4030/25Νοεμβριου2011) ο Α. Γαϊτανής μας θυμίζει το ιστορικό της όλης υπόθεσης με ανάρτηση στο site του:
http://www.info-milos.com/Νέα/ταενοίκω/Περιβάλλον:ΗαυθαιρεσίατηςπολιτείαςστηΔυτικήΜήλοσυνεχίζεται.html
Όπως γνωρίζουμε όλοι, την ιστορία αυτή την έχει παρακολουθήσει πολύ στενά και "απο μέσα" ο κ.Γαϊτανής. Τόσο επι δημαρχίας Δημήτρη Ψαθά, που ήταν στην αντιπολίτευση, όσο και στα οκτώ χρόνια της πανθομολογούμενης συνδημαρχίας του με τον Γ. Τσαΐνη. Τότε μάλιστα, το δήμο διοικούσε η αφρόκρεμα του τόπου. Δεν είχαμε δει και είναι άγνωστο αν θα δούμε ξανά τόσα πανεπιστημιακά πτυχία εκεί πάνω. Αν προσθέσουμε και τα πτυχία που συνεισέφερε το ΟΡΑΜΑ ως επίσημος σύμβουλος στα περιβαλλοντικά και την αειφόρο ανάπτυξη της Μήλου την περίοδο 2003-2010, η "Πολιτεία" του Πλάτωνα με τους "σοφούς στη διακυβέρνηση" ήταν στον τόπο μας γεγονός αναμφισβήτητο!
Επιπλέον, το σκληρό πυρήνα της δημοτικής εξουσίας αποτελούσαν ιδρυτικά στελέχη του ΟΡΑΜΑτος, που ως γνωστόν είχε πολύ συγκεκριμένη άποψη για το Natura 2000 και την εφαρμογή του στη Μήλο. Και άλλα πολλά...
Δε χρειάζεται (και ελπίζω να μη χρειαστεί!!!) λοιπόν, να μιλήσω κι εγώ για την ιστορία αυτής της περιόδου. Προς το παρόν, θα αρκεστώ να συνεχίσω το μαύρο χιούμορ:
Τόσο το παραπάνω άρθρο, όσο και το παρακάτω βίντεο, αλληλοσυμπληρώνονται γλαφυρά για την κατανόηση της υπόθεσης. Στο βίντεο μάλιστα, παρακολουθούμε και την κοινωνία του νησιού, να εμψυχώνει σύσσωμη τους δημοτικούς μας άρχοντες, που μάχονται σώμα με σώμα τους "ιθύνοντες που... δεν καταλαβαίνουν τίποτα" όπως λέει και ο Αβέρκης!
Προειδοποίηση: Οι σκηνές του βίντεο είναι πολυ σκληρές!



Κατά τα άλλα, επιφυλάσσομαι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: