Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011


Ετούτο το blog δημιουργήθηκε για ένα “γαμώτο”. Το ίδιο και ο τίτλος του… Ο τελευταίος μπορεί και να αποδειχθεί λιγότερο άσχετος απ’ ό,τι δείχνει, αν οι αναγνώστες “συντάξουν τη δικιά τους ατζέντα” για τον αιώνα που διασχίζουμε…
Η πρώτη καταχώρηση δεν είναι άσχετη – με το “γαμώτο” εννοείται…
Για δεύτερη φορά στα τελευταία δέκα χρόνια (μην πω για τρίτη, ο Δημήτρης ο Ψαθάς δεν υπολογίζεται!), ο εκάστοτε δήμαρχος Μήλου μου ζητάει συνεργασία για τη σύνταξη μιας τοπικής ατζέντα 21 (ΤΑ21) για τη Μήλο και μετά εξαφανίζεται.
Ο Γ. Τσαΐνης, το 2002, απλώς με έγραψε εκεί που δεν πιάνει μελάνη. Αν δεν υπολογίσει κανείς ότι ο “ανωτέρω” υπήρξη συνιδρυτής συλλόγου με μοναδικό σκοπό μια ΤΑ21 Μήλου, που κατα μια έννοια τον καθιστά δοσίλογο, θα ήταν… ευγενέστερος από τον κύριο Δαμουλάκη.
Ο τελευταίος, ούτε λίγο ούτε πολύ, αφού επί τρεις μήνες με ταλαιπώρησε με διαβουλεύσεις, με… σουτάρισε με μια δακρύβρεχτη επιστολή. Μέσα εκεί, καταθέτει τη… λύπη του που ο Δήμος δεν έχει να μου πληρώσει τα λεφτά που ζητάω, αφού αρνήθηκα, λέει, τη θέση του Συμβούλου που μου πρόσφερε.
Βρε τον μπαγάσα, βρε τον αδίστακτο ψεύτη!!!
Μεταφέρω εδώ την αλληλογραφία μας “προς γνώσιν”!

Μετά, θα παρακολουθούμε και θα επεμβαίνουμε –όσοι πιστοί προσέλθετε!- στην επικαιρότητα. Νομίζω ότι η βιοποικιλότητα και οι… κότες του Καρναβαλιού θα έχουν την τιμή της πρωτιάς!…
Κώστας Κοσμόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: